Set SB30


Set brățară și cercei, lucrate în tehnica herringbone, cu mărgele de sticla verzi-turcoaz de 6 și 8 mm, și sarma de cupru emailat. Brățara are 19 cm lungime, iar cerceii au 4.5 cm.
Preț 17 lei
vândut 

Set SC21

Set colier și cercei, cu perle de sticla vișinii, diferite mărimi, și accesorii din bronz. Colierul este lung, asimetric, și măsoară 45 cm, cu lanț pentru prelungire. Cerceii au 5 cm lungime.
Preț 20 lei.

Set SB29

Set brățară și cercei, lucrate în tehnica herringbone, cu sarma argintată și mărgele de sticla roșii, de 8 și 6 mm. Cerceii au 4 cm lungime, iar brățara are 17 cm lungime, cu lanț pentru prelungire.
Preț 17 lei.
vândut, se poate reface la comanda

Set IC08

Set inel și cercei, din mărgele acrilice pătrate, de 17 x 17 mm, negre cu firicele aurii. Inelul este pe suport de sarma de cupru emailat și are mărimea 7. La cerere se poate modifica.
Preț 15 lei.
vândut 

Set SB28

Set brățară și cercei, cu floare trandafir maro, din rășină de 23 mm, mărgele de sticla maro cu firicele aurii, de 10 mm, și conectori din bronz. Cerceii au 4 cm lungime, iar brățara măsoară 17 cm, cu lănțișor pentru prelungire.
Preț 15 lei.
vândut 

Set IC07

Set inel și cercei, din mărgele acrilice pătrate, de 17 x 17 mm, arămii. Inelul este pe suport de sarma de cupru emailat și are mărimea 8. La cerere se poate modifica.
Pret 15 lei.

Set SB27

Set brățară și cercei, lucrate în tehnica herringbone cu sarma argintata și perle acrilice, mate, mov. Cerceii au 4 cm lungime, iar brățara are 17 cm, cu lănțișor pentru prelungire.
Preț 17 lei
vândut 

Set SB26

Set brățară și cercei, cu accesorii din bronz și perlute acrilice de 10 mm, albe, mate. Cerceii măsoară 4.5 cm, iar brățara 19 cm, cu land prelungitor, pentru ajustare.
Preț 15 lei.

Set SC20

Set colier și cercei cu accesorii din bronz, floare trandafir din rășină rosie, de 22 mm și perlute acrilice de 10 mm, albe, mate. Colierul este la baza gatului și măsoară 48 de cm, cu posibilitate de ajustare, în funcție de preferințe.
Preț 20 lei.
vândut 

Cercei CE76

Cercei candelabru, cu accesorii din bronz si mărgele acrilice frostet, roșii, de 4 și 6 mm și mărgele de nisip maro. Lungime 8.5 cm, cu tot cu tortițe.
Preț 9 lei.
vândut

Cercei CE75

Cercei candelabru, cu accesorii din bronz si perle de sticla bej, de 6 mm. Lungime 6 cm, cu tot cu tortițe.
Preț 8 lei.
vândut

Cercei CE74

Cercei candelabru, cu accesorii din bronz și mărgele de sticla crackle de 6 mm, portocaliu cu verde, și mărgele de sticla cu efect AB, 4 mm, verzi. Lungime 6.5 cm, cu tot cu tortițe.
Preț 8 lei.
vândut

Set SC19

Set colier și cercei, din mărgele de sticla turcoaz de 8, 10 și 12 mm și accesorii din bronz. Cerceii au 3.5 cm lungime, iar colierul este lung, de 40 cm.
Preț 20 lei.

Set IC06

Set cercei și inel, cu cabochon din rășină dalie, roz somon de 15 mm. Inelul este montat pe o baza din bronz reglabila, cu platou de 31mm, iar cerceii sunt tip șurub, cu stopere incluse.
Preț 15 lei.
vândut

Seturi rășină


IC05 - turcoaz deschis - vândut

IC09 - flamingo - vândut

 IC10 - mov deschis - vândut
Set cercei și inel, cu cabochon din rășină dalie, de 15 mm. Cerceii sunt tip șurub, cu stopere incluse, iar inelul este argintiu, reglabil.
Preț 15 lei
vândut

Cercei CE73

Cercei tip șurub, cu cabochon din rășină, trandafir negru, de 10 mm; stopere incluse.
Preț 5 lei.
vândut, se pot reface la comanda

Cercei CE72

Cercei tip șurub, cu cabochon din rășină, garoafa, de 11 mm; stopere incluse.
Preț 5 lei.
vândut

Set SB25

Set brățară și cercei, lucrate cu sarma argintata în tehnica herringbone. Cerceii au mărgele sticla Cehia Firepolish, rosu garnet, rotunde, fațetate, de 6mm, lungime 3.5 cm, cu tot cu tortițe, iar brățara are mărgele sticla Cehia Firepolish, rosu garnet, rotunde, fațetate, de 10mm și onix negru de 6 mm, lungime 19 cm. La cerere se poate prelungi.
Preț 35 lei.

Cercei CE71

Cercei candelabru, cu accesorii argintii și mărgele de nisip de 4 mm, vișinii și roze, cu interior argintiu. Lungime 8 cm.
Preț 9 lei.

Set IC04

Set cercei și inel, din mărgele acrilice, pătrate, de 17mm x 17 mm, maro cu auriu. Inelul este pe suport de sarma de cupru emailat și are mărimea 7.  La cerere se poate modifica.
Preț 15 lei.

Cercei CE70

Cercei candelabru, cu accesorii metalice bronz și mărgele sticla crackle, cristale biconice și mărgeluțe de nisip,  pe nuanțe de galben și maro. Lungime, cu tot cu tortițe, 8 cm.
Preț 9 lei
vândut

Cercei CE69

Cercei candelabru bronz, stil gipsy, cu cristale biconice de 4 si 6 mm rosii si margele de nisip tubulare, rasucite, negre, si accesorii metalice lacrima din bronz. Lungime 8.5 cm.
Pret 9 lei.
vandut

Cercei CE68

Cercei candelabru bronz, cu cristale biconice de 4 si 6 mm, rosii, margele de sticla si accesorii metalice inimioare din bronz. Lungime 8 cm.
Preț 9 lei.
vândut

Cercei CE67

Cercei candelabru, cu cristale biconice de 4 si 6 mm, si cristale rotunde fatetate negre de 6 mm, pe suport conector filigree floare de 25 mm, gunmetal. Lungime 7.5 cm.
Preț 9 lei.
vândut