Despre comenziBine ai venit!
Am creat acest mic boutique virtual unde am postat ideile si creatiile mele in materie de bijuterii si accesorii. Aici vei gasi cercei, coliere, brățări, brose, si nu numai, facute manual, cu mult drag, din margele de sticla, cristale, pietre semipretioase si din lemn, swarovski, perle naturale si de cultura. Combinatia de margele și culori face ca fiecare bijuterie sa fie unica in felul ei!


Daca ti-a plăcut ceva de pe blogul meu, ma gasesti la adresa mellysboutique@yahoo.com. Te rog sa specifici numele si adresa completa, pe langa, bineinteles, produsul pe care l-ai ales (fiecare produs are un cod, pe care te rog sa-l mentionezi in comanda, pentru a nu crea confuzii, ex: cercei CE01, colier CO15, bratara BR01, brosa BO02, set colier si cercei SC02, etc).

Orice produs se poate modifica in functie de preferintele tale de culoare si dimensiune. Astfel, pretul poate varia. Chiar daca un produs apare ca "vandut" si ti-a placut, anunta-ma si il refac cu drag. Acest lucru poate dura cam o săptămânăTortițele se pot înlocui cu unele de argint 925, la pretul cerceilor adăugându-se 4 lei.

Livrarea se poate face prin:
- Posta Romana
* ramburs, cost transport 6 lei, 
* avans, prin transfer bancar, cost transport 3 lei;
- Personal, pentru municipiul Galați, cost transport 0 lei.Important: comenzile neconfirmate telefonic în cel mult 48 de ore vor fi anulate.

Îmi rezerv dreptul de a modifica preturile, fără notificari in prealabil.

Îmi rezerv dreptul de a refuza o comanda suspicioasa, sau de a solicita plata in avans.

Comenzile peste 80 lei beneficiază de reducere de 20%.

* Nu exista comanda minima!!!


* Rog seriozitate, adresa și număr telefon corecte!


Mulțumesc și spor la cumpărături!
Category: